top of page

Szállítási információk

Szállítási díjainkat olyan kedvező költségstruktúrával nyújtjuk, hogy minden Ügyfelünk megelégedéssel vehesse azt igénybe.

Szállítási határidők: a raktárról elérhető termékeket szép sorban küldjük ki Vevői megrendelések feldolgozásának sorrendjében, előreutalás esetén a pénz beérkezését követően adjuk fel, két munkanapos szállítási határidővel kerül kiküldésre a küldemény, kis méretű, postai levélküldemény esetén a posta által vállalt határidők szerint történik a kézbesítés. Küldeményt 3-7 napon belül küldünk el a pénz beérkezését követően, amennyiben minden termék rendelkezésre áll. Hiány esetén megvárjuk a hiányzó tételek elkészülését, egyúttal egyeztetünk a megrendelővel előbb telefonon, ha nem érjük el telefonon, e-mailben.

 Fenti határidők alól kivételt képeznek vis maior események: különleges időjárási körülmények (pl. hótorlasz), szállítói körben bekövetkező események, Vevő által megadott téves vagy pontatlan cím, Vevő aznap nem elérhető a megadott címen.

Nagyobb mennyiségben rendelt termékek esetén, ha raktárról nem tudunk szállítani, általában 7-14 munkanap a termék legyártási határideje.

 

1. Utánvétellel történő fizetés

 

A megrendelt árut a Gls futárszolgálattal szállíttatjuk ki a megadott szállítási címre. Ha nem adott meg szállítási címet, akkor minden esetben a számlázási címre továbbítjuk rendelésedet! Fizetés készpénzzel történik a Gls futárnak. Ha ezt a szállítási és fizetési módot választja, akkor a rendelésed összértékét 3200.-Ft szállítási és csomagolási költséggel növeljük, amennyiben a rendelése értéke nem haladta meg a 30.000 Ft-ot. Ha rendelése értéke a 30.000 Ft-ot meghaladta a szállítás díjmentes.

 

2. Előreutalással történő fizetés

 

Amennyiben a rendelés értéke 30.000 Ft feletti, a szállítás díjmentes!

Ha a rendelés értéke nem haladta meg a 30.000 Ft-ot a szállítási költség 2500.- Ft.
 

Kérem, hogy az átutalással minden esetben várja meg ügyfélszolgálatunk telefonos vagy e-mailben történő értesítését és csak ezt követően indítsa el átutalását!

 

Az átutalás paraméterei:

Név: Hamperger Gábor

Számlaszám: K&H bank 10404883-50526752-56891009

Megrendelés összértéke:

Közleményben kérem adja meg a megrendelés számát!

 

Az átutalás megérkezése után kerül sor a kiszállításra a Gls futárszolgálattal.

bottom of page