top of page

A MI TÖRTÉNETÜNK

 

Kik is vagyunk...?

 

Elsősorban szülők vagyunk, akik többszörösen átéltük, a babavárás csodáját, minden apró örömével... és természetesen a nehézségeket is, amivel ilyenkor szinte minden leendő szülő találkozik a picurka érkezésére való felkészülés során.
Mikor az első babánkat vártuk tapasztaltuk először azt a problémát, hogy nagyon nehéz olyan babatextíliákat kapni, melyek mind minőségben, mind stílusban és kinézetben is megfelelnek az igényeknek.

Találkoztunk pamut anyagból készült termékekkel, de olyan harsány színük volt, hogy még nekünk is sok volt, nem egy kisbabának. Aztán láttunk olyat, hogy kinézetre tetszett volna, de az anyaga volt teljesen "műanyag".
Szerettük volna ötvözni a kettőt, így elkészítettük saját babakelengyénket... Mikor több kismama is hasonló problémára panaszkodott, megfogalmazódott az ötlet, hogy ne csak saját gyermekeinknek varrjunk, hanem segítsünk más szülőknek is a babakelengye összeállításában! Így megalkottuk a Csemetekuckót.

Elsődlegesen kisbabáknak készítünk mindennapjaikhoz, kényelmükhöz szükséges textíliákat, de célunk, hogy a kisgyermekes családok igényeit minél teljesebb körben kielégíthessük, ezért folyamatosan bővítjük termékkollekciónkat.
Mivel nagycsaládos szülőként rengeteg tapasztalattal rendelkezünk. Ezért a szakértelem mellett erre is alapozzuk termékeink kivitelezését, minőségét.

Figyelembe vesszük, hogy a baba NE eltorzult, természetellenes minták között nőjön föl, hanem ívelt vonalvezetésű, természet közeli struktúrákkal rendelkező, megnyugtató színvilágban tökéletesen elhelyezett minták és harmonikus színek vegyék körül.
A lágyan ívelt vonalak, kidolgozott hímzések, harmonikus színösszeállítás biztosítja gyermeke számára a zavartalan pihenést és biztonságérzetet. Vidám színek és minták, kedves állatfigurák teszik a baba számára az ébrenlétet is érdekessé a kiságyban. A baba bőrének védelme érdekében 100%-ig Öko-tex minősített pamutból készítjük garnitúráinkat. A bőrbarát természetes anyagok érintése és melegsége kellemes közérzetet biztosítanak babájának. Mindemellett nemcsak a baba érzi jól magát, hanem a kiságy a szoba dísze is lesz.

Nem csak a takaró és a rácsvédő hímzése, díszítése, de a párna különleges egyedi kidolgozása is szemet gyönyörködtető a felnőttek számára is.

bottom of page